Vacature updates najaar 2019

Vacature updates najaar 2018

Het is al enige tijd erg stil in ‘cabin crew vacatureland’ en zeker rondom de KLM, en vele aangenomen sollicitanten wachten al een ruim jaar voor een plaatsing in een basiscursus. Heel frustrerend om nadat je bent aangenomen nog zo lang in onzekerheid te zitten. Het lijkt er op dat er misschien weer wat beweging in gaat komen nu KLM verwacht veel nieuwe tweebanders en pursers op te gaan leiden in het eerste kwartaal van 2019! Daar naast geven we je nog de laatste update vanuit vacatureland.

Doorstroom bij KLM

KLM logoIn het laatste nieuws van vakbond VNC naar aanleiding van het maandelijks overleg met de KLM directie kunnen we opmaken dat KLM in het eerste kwartaal van 2019 zal gaan starten met het promoveren van eenbanders naar tweebander of purser. KLM en VNC verwachten daarin veel beweging vanwege de geplande groei en omdat er waarschijnlijk veel personeel met vervroegd pensioen zal gaan. Dit kan betekenen dat er ook nieuw cabinepersoneel opgeleid zal gaan worden. In de wandelgangen gaan geruchten dat het zou gaan om in totaal 4 cursussen waarvan er één gevuld zal worden met doorstroom vanuit Cityhopper, maar dit kunnen we niet bevestigen.

Overige vacatures

Transavia logoDe vacatures van KLM Cityhopper en easyJet zijn inmiddels gesloten. Ze hebben lang open gestaan, die van Cityhopper zelfs sinds begin dit jaar, en we hopen dat iedereen die wilde solliciteren op deze functies de kans heeft gekregen dit te doen. We wensen hen allen heel veel succes en horen graag hoe hun selectieprocedures verlopen zijn! Momenteel is Transavia de enige die cabin crew werft voor 2019. Klik hier voor de vacature. Uiteraard houden we voor jullie de vacatures bij de overige maatschappijen in de gaten.