TUI fly werft alleen deze week nieuwe cabin crew op Schiphol!

TUI fly werft alleen deze week nieuwe cabin crew op Schiphol!

Alleen deze week werft TUI fly nieuwe cabin crew voor haar basis op Schiphol. De Nederlandse tak van de grote Europese vakantievervoerder, gevestigd in Duitsland, zoekt nieuwe frisse enthousiaste Nederlands sprekende crew voor haar vakantievluchten en uitlease activiteiten op Schiphol.

Korte sollicitatieperiode

TUI fly logo

Zoals we van TUI fly inmiddels wel gewend zijn staat de vacature slechts een week open. Op 6 augustus 12.00 uur sluit deze weer. De vacature is vandaag 1 augustus 2018 geopend en via de link onderaan de vacature kan je jouw CV en foto insturen om deel te nemen aan het sollicitatieproces. Sollicitaties via email worden niet in behandeling genomen! Dus wil je zelf solliciteren bij de leukste vakantievervoerder van Nederland, of ken je iemand anders die dat (ook) graag wil? Wacht niet te lang en solliciteer snel!

De vacature op Luchtvaart Inside

Je kan de vacature terug vinden op deze pagina, van waar je door kan klikken naar de originele vacature waar je jouw sollicitatie kan insturen. Neem ook een kijkje in dit onderwerp op ons forum om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de vacature en om in contact te komen met mede-sollicitanten!