Transavia start binnenkort met werven voor 2019

Unique, het uitzendbureau dat voor Transavia de werving en selectie grotendeels voor haar rekening neemt, geeft op haar Facebookpagina aan dat er op redelijk korte termijn weer gestart wordt met werven voor het seizoen 2019. Nu het vanwege de zomervakantie erg rustig is in vacatureland is dit erg welkom nieuws.

zomerSeizoen 2019

Transavia logoIeder jaar zoekt Transavia weer naar nieuw enthousiast cabinepersoneel om te helpen de zomerpiek op te vangen op Schiphol, Rotterdam-The Hague en Eindhoven. Transavia is nog altijd een erg seizoensgebonden bedrijf doordat ze samenwerkt met verschillende grote en kleinere touroperators. Tijdens de zomer is er daardoor veel meer vraag naar vliegreizen dan in de rest van het jaar en zorgt Transavia er voor dat gedurende deze periode enkele honderden seizoenskrachten toegevoegd worden aan haar korps. Na het zomerseizoen eindigen de contracten van deze crewleden, maar zodra de vraag weer aantrekt kunnen de seizoenskrachten op volgorde van senioriteit weer aansluiten totdat ze in aanmerking komen voor een vaste aanstelling of doorstroming tot purser (na 24 vliegmaanden)

Hou onze website en de Luchtvaart Inside Facebookpagina goed in de gaten, zodra bekend is wanneer de werving van start gaat zullen wij dat hier publiceren zodat onze leden en volgers er het eerste bij zijn!

Sta jij te springen om bij Transavia te solliciteren?

  • Zeker weten! Kan niet wachten! (69%, 9 Stemmen)
  • Misschien, ik wacht het even af... (15%, 2 Stemmen)
  • Transavia? Nee, niets voor mij (8%, 1 Stemmen)
  • Ik zelf niet, maar een vriend(in) van mij wel! (8%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 13

Laden ... Laden ...

TUI fly werving

TUI fly logoTUI fly is inmiddels weer gestopt met werven voor haar basis op Amsterdam en ook TUI fly Belgium heeft kort een vacature gehad voor cabin crew op Brussel Zaventem. Beide vacatures stonden maar kort open waardoor wij te weinig tijd hadden om jullie tijdig op de hoogte te stellen. Onze excuses en we blijven keihard doorwerken om jullie ook in het vervolg zo snel mogelijk te informeren over nieuwe vacatures!