Transavia selecties voor 2019 van start!

Transavia selecties voor 2019 van start!

Transavia heeft vandaag zoals eerder aangekondigd haar vacature voor cabin attendant voor komend zomerseizoen open gezet. Dit betekent dat je vanaf nu jouw sollicitatie kan starten voor een van de populairste maatschappijen van Nederland om voor te werken, met bases op Schiphol, Rotterdam-The Hague Airport en Eindhoven Airport!

VOORAANKONDIGING DOOR UNIQUE

Transavia logoEnkele weken geleden kondigde de wervingspartner van Transavia, uitzendbureau Unique, al via haar Facebookpagina aan dat de werving en selectie op korte termijn gestart zou worden. Bij kandidaat ging het hart al sneller kloppen (en natuurlijk ook de onze) door deze mededeling, en we waren enthousiast om aan te kunnen kondigen dat de startdatum 1 oktober zou zijn. Dat moment is nu aangebroken en via dit nieuwsbericht willen we jullie allen wijzen op de openstaande vacature, die je hier kan vinden! We wensen iedereen heel veel succes en natuurlijk hopen we dat jullie ons via onze website op de hoogte zullen blijven houden van jullie voortgang, tips & tricks, do’s en don’ts…

Het gaat om een contract als cabin attendant voor de zomermaanden, met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor het seizoen erna. Uniform en opleiding worden door Transavia geheel vergoed. De minimum leeftijd om te mogen solliciteren (dus op het moment van de sollicitatie) is 18 jaar.

Volg het onderwerp over de vacature op ons forum hier!

CORENDON GAAT OOK WERVEN

Corendon Airlines logoNaast het geweldige Transavia-nieuws kunnen we jullie ook alvast verklappen dat een andere Nederlandse maatschappij, Corendon Airlines, ook op korte termijn zal gaan werven. Vooralsnog is het een gerucht dat we nog niet hebben kunnen bevestigen, maar het is een aangename ontwikkeling aangezien de vacaturemarkt voor cabin crew momenteel erg krap is. We houden jullie uiteraard op de hoogte als we meer nieuws uit deze richting ontvangen!