vacature Cityjet Cabine | Brussel-Base voorjaar 2018

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Rachelle Rachelle 3 maanden, 3 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #3553
  Cabineprins
  Cabineprins
  • Bijdrage : 7

  CityJet is volop aan het werven en binnenkort komen zij naar Eindhoven om te werven voor de Brussel-base, daar voert CityJet vluchten uit voor Brussels Airlines.

  CityJet is een Ierse regionale luchtvaartmaatschappij en heeft een base gehad in Rotterdam The Hague Airport. In 2017 zijn zij zich gaan richten op het verhuren van hun vliegtuigen voor andere luchtvaartmaatschappijen.

  https://www.workable.com/j/A21C3DCC66

  #3569
  Rachelle
  Rachelle
  • Bijdrage : 25

  De mensen die vanuit Brussel willen vliegen zou ik eerder aanraden om bij Brussels Airlines te solliciteren ipv Cityjet.

  Bij Cityjet voer je vluchten uit voor Brussels Airlines maar je hebt niet hetzelfde salaris en voorwaarden als de cabin crew van Brussels Airlines omdat je als een soort van uitzendkracht werkt. Verder zijn de bestemmingen ook zeer beperkt.

  Natuurlijk is het een mooie ervaring voor wie niet wilt wachten op de vacature van Brussels Airlines. Ieder zijn keuze natuurlijk.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Op dit moment zijn er 0 users en 2 guests online
No users are currently active
Bezoekers actief in de afgelopen 24 uur: 11 users en 447 guests
meisjeinblauw, Florentineflies, De redactie, Anoukvisser0107, Lisanne, Sen, Piggywiggy, Roenster, Elize, Unicorn, MikeyNL
Forum statistieken
Onderwerpen: 114, Reacties: 2.381, Leden: 493
Ons nieuwste lid: Anoukvisser0107