Dit onderwerp bevat 12 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Flyingfeather 4 maanden, 1 week geleden.

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #8044

  demii
  @demii
  • Vliegt (nog) niet

  Hey allemaal

  Ik heb binnenkort mijn eerste selectie ronde voor KLC. Ik ben van plan mijn tatoeages op mijn arm en enkel te camoufleren en als ze erachter vragen ga ik ook eerlijk zijn en zeggen dat ik tatoeages heb, maar wel de moeite doe om ze altijd onzichtbaar te maken. Ik weet dat dit mijn kans op toelating verminderd maar heeft iemand hier ervaring mee? Zou het me lukken om hierdoor te geraken?

  0
  #8045

  Hoogvlieger
  @hoogvlieger
  • Vliegt (nog) niet

  Bij mij werd direct tijdens de presentatie op de eerste selectiedag gezegd dat het camoufleren van tatoeages niet toegestaan is. Tijdens je ini moet je zwemmen dus komen ze er sowieso achter als je ze zou hebben en het verzwegen hebt.
  Als je tatoeages op een plek op je arm zitten waar je ze niet kunt zien met korte mouwen is het volgens mij wel gewoon toegestaan om ze te hebben, maar die op je enkel gaat een probleem worden, je kan hem namelijk zien door je panty heen en daarmee word je sowieso afgewezen.

  0
  #8047

  demii
  @demii
  • Vliegt (nog) niet

  Ja ik ga het ook niet verzwijgen hoor maar dan vraag ik mij af waarom sommige dan wel door geraken? Er zijn genoeg mensen in dienst bij KLC die wel tatoeages hebben. Het zou zonde zijn want dit is mijn droom job en ik zie mezelf echt nergens anders werken dan voor KLC.

  0
  #8048

  Hoogvlieger
  @hoogvlieger
  • Vliegt (nog) niet

  Dat zou ik verder niet weten, voor zover ik weet word je daarmee direct afgewezen (zeiden ze vorige week bij mijn gesprek). Maar wellicht staan ze sommige dingen toe hoor, misschien dat ze het per geval bekijken ofzo. Hoop het voor je in ieder geval!

  0
  #8049

  demii
  @demii
  • Vliegt (nog) niet

  Neen ik geloof je wel hoor, ik lees gewoon vanalles op het internet maar jij hebt net je gesprek gehad dus is jouw antwoord het best van toepassing natuurlijk. Vind het gewoon jammer want ik ga ze absoluut niet weg laseren, daarvoor betekenen deze tattoos te veel voor mij. Het zijn in principe 5 kleine tatoeages dus ik weet niet of ze voor mij een uitzondering gaan maken. Ik ga ze waarschijnlijk wel gewoon bedekken en het beste hopen. Maar ik vrees ervoor…

  0
  #8050

  Irisindelucht
  @irisindelucht
  • Vliegt (nog) niet

  Voor zover ik weet mag je tatoeages afplakken als ze klein zijn. Er zijn ook blousejes met lange mouwen en broeken bij het uniform. Als die je tatoeages bedekken is er niks aan de hand.

  0
  #8051

  demii
  @demii
  • Vliegt (nog) niet

  Wat moet ik dan doen op de selectie dag? Het beter toch niet zeggen en ervoor zorgen dat ik ze altijd goed kan bedekken? Want het is nou eenmaal zo dat als ik lange mouwen en een broek draag je helemaal niets ziet. Zelfs als ik met korte mouwen loop zal ik ervoor zorgen dat niemand iets ziet.

  0
  #8052

  Irisindelucht
  @irisindelucht
  • Vliegt (nog) niet

  Ja je hoeft er niks over te zeggen uit jezelf, en als ze er naar vragen kan je zeggen: ik heb geen zichtbare tatoeages. Dat ga ik ook doen.

  0
  #8053

  demii
  @demii
  • Vliegt (nog) niet

  Oké dan lijkt me een goede oplossing. Ik ga dat ook doen.

  0
  #8054

  Roenster
  Moderator
  @roenster
  • KLM

  Wees gewoon eerlijk, ik ken zo veel collega’s die met dezelfde types tatoeages aangenomen zijn. Je kan inderdaad een broek en lange mouwen dragen. Een recruiter zal inschatten of het een probleem is of niet, dus daar ben je dan wel van afhankelijk. Ga je er over liegen weet je zeker dat je afgewezen gaat worden of uit de basiscursus gegooid gaat worden. Ze komen er toch wel achter.

  0
  #8055

  demii
  @demii
  • Vliegt (nog) niet

  Ik hoop oprecht dat het me gaat lukken. Ik ga gewoon eerlijk zijn en zeggen dat ik er alles aan doe om ze niet zichtbaar te maken en hopen dat ze me toch nog een kans willen geven.

  1+
  #8056

  Roenster
  Moderator
  @roenster
  • KLM

  Dat gaat vast wel goed komen @demii 😉
  Uiteraard horen we graag hoe het ging, succes en we duimen voor je!

  0
  #8141

  Flyingfeather
  @flyingfeather
  • Vliegt (nog) niet

  @demii Heb je je selectiedag inmiddels al gehad? Mijn hart zat ineens in mijn keel toen ik dit las. Ik heb twee pijltjes op mijn rechter onderarm, circa 8cm lang. Mij is door vriendinnen die bij klc en KLM werken gezegd dat als ik voor lange mouwen kies er niks aan de hand hoeft te zijn. Moet uberhaupt nog een reactie kriigen op mijn video dus ben nog niet zo ver maar ben benieuwd wat ze ervan zeggen bij jou.

  0
13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.