Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  tinkle bell 11 maanden, 1 week geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #7357

  Bosman1999
  @bosman1999

  Hallo allemaal!

  Ik ben Tessa en 19 jaar oud. Heb altijd al een gezegd dat ik stewardess wou worden, maar de laatste jaren kwakkelde de interesse toch een beetje. Nu ben ik echter in een tussenjaar beland en ik ben mijn opties aan het bekijken. Ik vond na een beetje rond zoeken de vacature voor Transavia Cabin Attendant. Leuk, heb gesolliciteerd en kom er zojuist achter dat ik een data kan kiezen voor de selectieavond.

  Hetgeen waar ik alleen mee zit is dat ik nog zo jong ben. IK heb inmiddels al ruim 3 jaar ervaring in de horeca, maar nog nooit fulltime gewerkt. Ik heb een havo diploma en heb daarvoor Frans gevolgd, maar ik kan niet zeggen dat ik vloeiend ben. Ik heb een Spaanstalige moeder, dus ik kan Spaans spreken. Maar lezen en schrijven kan ik dan weer niet.

  Kortom is mijn vraag: moet ik nog even wachten en, bijvoorbeeld, mijn talen verbeteren en meer ervaringen opdoen, of kan ik gewoon de kans wagen? Ik ben bang dat ik veel te onervaren ben.

  Groetjes,

  Tessa

  0
  #7360

  lies
  @lies
  • Vliegt (nog) niet

  Hoi Tessa,

  Ik zou zeggen: gewoon doen. Als je spirit goed is, dan kom je er wel! Leeftijd en ervaring maakt niet echt uit. Toen ik begon had ik ook alleen maar weekendbaantjes gehad. Ze kijken meer naar hoe je bent en hoe je op bepaalde situaties reageert, dan dat ze de werkervaring zwaar laten meetellen.

  Succes! 🙂

  0
  #7364

  Roenster
  Moderator
  @roenster
  • KLM

  Gewoon er voor gaan, 99% heeft net als jou nog geen (of weinig) ervaring! Spaans kunnen spreken is absoluut een pré!

  0
  #7371

  tinkle bell
  @piggywiggy
  • Vliegt (nog) niet

  Ha Tessa, ik ben afgelopen dinsdag op selectiedag geweest (en aangenomen!) en dinsdag is er in ieder geval 1 sollicitant aangenomen die bijna 19 is. Ik denk dat het vooral om jou als persoon gaat. Leeftijd maakt dan zeker niet altijd het verschil.

  0
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.